Latest Results WWE WWE Results

WWE SummerSlam 2019 – OWW

Katso live-SummerSlam Kickoff Present (yllä), joka on parhaillaan käynnissä.

Drew Gulak def. Oney Lorcan pitää WWE-risteilijän mestaruuden

soittokello soi ja Gulak pudottaa nopeasti Lorcanin nurkkaan. Gulak käyttää sivutukkoa, mutta Lorcan taistelee. Gulak vie hänet alas käsivarrella, mutta Lorcan nousee ylös. He ovat nopeasti umpikujassa. Ne kiertävät renkaan ja lukittuvat. Gulak asettaa vyötärön, mutta Lorcan poimii jalan ja vie hänet alas. Lorcan kääntää hänet ympäri ja menee edessä edestä, mutta Gulak tulee ulos ja soveltaa vasaralukko. Gulak vetää käsivartta ja kiinnittää hänet kahden laskun. Gulak käyttää käsivarret, mutta Lorcan selittää hänet nurkkaan. Lorcan pilkkoa rintakertaa muutaman kerran ja piiskaa hänet vastakkaiseen nurkkaan kulmalinjaksi. Gulak peruuttaa nopeasti toisen piiskan ja pyykkipoika hänet nurkkaan. Sitten Gulak kauha lyö hänet köysiin ja melkein piikittää hänet päähänsä kahden laskennan perusteella.

He menevät kaupalliseen esittelemään videotarjouksen Brock Lesnar vs. Seth Rollinsista tänä iltana. Takaisin ”taukosta” Gulak on Lorcanin alhaalla ja käyttää leuka-lukkoa. Lorcan taistelee ja kääntyy ulos ennen kuin pilkkoo hänet. Lorcan leikkaa hänet, mutta hänellä on piiska käännettynä. Lorcan palaa nopeasti kääntyvällä kaulanauhalla kahdessa laskussa. Gulak nousee kehästä toipuakseen, mutta Lorcan seuraa häntä ja pilkkoo rinnan. Lorcan saa hänet renkaaseen, mutta Gulak yllättää hänet Gu-Lockilla. Lorcan saa jalkan alaköyteen. Lorcan menee puoliksi ja puoliksi, mutta Gulak pääsee ulos. Gulak kyynärpäät hänet taaksepäin, ja he vievät toisensa ulos kaksoisilla pyyhkeillä. He molemmat nousevat jaloilleen ja alkavat heittää jäykkiä iskuja. Gulak lyö hänet villinä ennen Gu-Lockin asettamista. Lorcan kääntyy ulos ja kiinnittää Gulakin lähiaikoihin. Lorcan tarttuu Gulakin kasvoihin ja läpäisee häntä muutaman kerran. Lorcan osuu joihinkin juokseviin yläpisteisiin ja menee puoliksi ja puoliksi, mutta Gulak taistelee. Sitten Gulak vie hänet alas juoksevalla kyynärpäällä. Lorcan vetää hänet sisään, mutta Gulak vetää myös renkaan esiliinan. Kun tuomari vahvistaa esiliinaa, Gulak lyö hänet kurkkuun. Gulak osuu voittoon pyörremyrskyyn.

Buddy Murphy def. Apollo-miehistöt hylkäyksestä

Soittokello soi, ja Murphy polvi hänet välittömästi kasvoihin lähellä laskua. Murphy lähettää hänet kasvot ensin kääntösolkuun ja kompastaa hänet alas. Murphy osuu snapmareen ja potkaisee hänet selkärankaan vielä kaksi lukua. Murphy polvistaa hänet takaosaan ja potkaisee häntä päähän vielä kaksi lukua. Murphy käyttää leuka-lukkoa. Miehistö taistelee, he lyövät köydet ja pyyhkäisevät toisiaan ulos stereotristeillä. He pääsevät jaloilleen, ja miehistö osuu asteittaiseen enzuigiriin. Miehistö lyö häntä, välttää potkua ja pesee hänet. Miehistö purkaa, osuu enzuigiriin ja yrittää olympialaukausta, mutta Murphy pääsee ulos. Murphy koputtaa hänet takaisin ja menee toiselle köydelle, mutta miehistö tarttuu häneen ja osuu putoamiseen, ennen kuin lyö seisovaan kuukausikasetta lähellä laskua. Miehistö painaa häntä, mutta Murphy karkaa. Miehistö menee toiseen köyteen, mutta Murphy työntää päänsä ja potkaisee hänet. Murphy seuraa seurauksena pommilla lähellä pudotusta. Miehistö taistelee takaisin ja vierittää hänet lähellä pudotusta. Miehistö vie hänet pois kehästä ja menee kuuhun pois esiliinalta, mutta Murphy liikkuu. Sitten Murphy lähettää hänet teräsrengasvaiheisiin ennen kuin pääsee renkaaseen ja lyö summersault plancha. Murphy asettaa miehistön renkaan, ja Rowan hyökkää Murphylle oikeudenmenetyksestä.

Rowan lyö Murphy renkaan ympärille ja heittää hänet. Rowan odottaa saavansa jaloilleen ja osuu juoksevaan ristinrunkoon lattialle. Rowan on raivoissaan, että Murphy osoitti sormea ​​hänelle Smackdown Livessä Roman Reignsin hyökkääjänä. Rowan vetää hänet rengaspostille ja pommittaa häntä siihen! Rowan huutaa Murphyä pitääkseen nimensä suustaan ​​pois. Daniel Bryan nähdään katselemassa selkänojaa tunnettomana.

Elias laulaa väkijoukolle… ja Edge kohtaa häntä

Elias sanoo, että se on kesän suurin juhla, joten hän aikoo laulaa kappaleen. Elias käskee heidän vaientaa matkapuhelimensa, pitää suosionosoituksia ja sulkea suunsa. Elias laulaa, että hän on ollut täällä viikon ajan ja haluaa lähteä kassaan. Elias kertoo tietävänsä olevansa Torontossa, koska hän ei näe Stanley Cupia. Kukaan muusikko ei voi sovittaa kuuluisuuttaan. Hän tietää olevansa Torontossa, koska tämä areena on loppuunmyyty, päinvastoin kuin Blue Jays -peli. Elias sanoo, että hän ei voi odottaa liittyvänsä ystävänsä Kawhi Leonardin kanssa LA: han.

EDGE: N MUSIIKKI HUMPALLA OVAATIOON! Edge tulee renkaaseen ja imee suosionosoitukset. Yleisö lauloo nimeään. Edge katselee Eliasta… ja antaa KUULON! Edge juhlii ja jättää renkaan.

Alexa Bliss ja Nikki Cross def. II-sarjakuva WWE Ladies's Tag Staff Championship -mestaruuskisojen pitämiseksi

Alexa Bliss alkaa Billie Kayä vastaan. He vaihtavat puolella lukkoa, ja Kay vie hänet alas. Bliss pyyhkäisee nopeasti jalan ja hymyilee. Bliss, jolla on Buzz Lightyearin inspiroima varuste, lyö poseeraa. Peyton Royce merkitsee hänet, mutta hänet otetaan pois. Nikki Cross merkitsee ja lyö Roycea kaulakorulla. Cross menee yläköyden päälle ja osuu ristikkopalkkiin kahden laskennan takia. Royce viettää hänet pian, mutta Cross potkaisee. Kay-merkinnät ja napsahtaa Risti ylin köysi. Royce osuu huolimatta spin-potkuun, ja Kay ottaa vastaan ​​kaksi laskua. Kay lyö ristiä vielä kaksi laskua. Royce merkitsee leuka-lukon ja kiinnittää sen. Cross taistelee, mutta Royce vie hänet alas. Kay merkitsee leuka-lukon ja kiinnittää sen. Cross taistelee, mutta Kay surffaa hänet lähellä pudotusta. IIkonikot tekevät niukasti huutonsa. Royce-tunnisteet ja klubit Cross. Royce kompastaa hänet, mutta Cross tulee takaisin leukamurtajan kanssa. Royce estää häntä merkitsemästä Blissia, ja he vievät toisensa ulos stereolentoilla. "Bliss ja Kay merkitään sisään. Bliss osuu pariin pyykkinarinoihin ja poistoon, jonka Kay vie kauheasti. Bliss osuu loukkaantumisen loukkaukseen ja koputtaa Roycen esiliinalta. Kay isot saappaat Bliss, mutta Cross hajottaa tapin. Royce merkitsee sisään. Bliss torjuu IIconicsin, mutta Royce lyö häntä Goryn kaulakorulla lyhyen syksyn aikana. Royce heittää tantriksi, joten Bliss lyö häntä kasvoihin. Cross vetää Kayn esiliinalta, joka ei edes tunnu ottavan sitä kohoumaa oikein. Bliss menee ylimmälle köydelle ja osuu Twisted Bliss -voittoon.

WWE SummerSlam Results
11. elokuuta 2019
Toronto, Ontario, Canada
Tulokset: Mike Tedesco, Wrestleview.com

. "Sitten. Nyt. Ikuisesti. "WWE-video johtaa meidät esitykseen.

Video toistaa hyvät ottelut tämän päivän 32. numeron SummerSlam-julkaisussa.

Menemme areenalle katsomaan pyrotekniikkaa. He tekevät lisätyn todellisuuden grafiikkaa näyttelyn parantamiseksi.

Videopaketti: RAW-naisten mestaruus – lähetysottelu

RAW-naisten mestaruus – lähetysottelu
Becky Lynch (c) vs. Natalya

Natalya teki sisäänkäynnin Kanadan lipun kanssa, joka oli verhottu harteilleen.

Joukko alkaa laulaa "Becky", kun he menevät kasvokkain. Soittokello soi ja ne ympyröivät rengasta. Lynch puhuu pienestä roskakorista ja läiskaisee Nataljan kasvot. Natalya vastaa iskemällä kasvoihin. Lynch taittaa hänet nurkkaan ja lyö häntä ennen kuin hän kompastaa häntä. Yleisö alkaa häpeä häntä. Natalya lyö Lynch takaisin ja osuu kiekkoon pyykkinarulla. Natalya kompastaa Lynchin ja syyttää, mutta Lynch sivuuttaa hänet. Lynch lyö Natalyaa ja osuu Bexploderiin. Lynch osuu oppikirjaan ylimääräiseen ja menee Dis-Arm-Herille, mutta Natalya estää sen. Lynch laskee kolmion kuristusyritykseen, mutta Natalya nostaa häntä hiukan ylös ja tappaa hänet. Lynch pitää kolmion kuristimen käytettynä. Natalya vetää köydet ylöspäin. Kommentoijat väittävät, ettei oikeudenmenetyksiä ole, joten köysien rikkomisella ei ole väliä. Lynch osuu pääsaksella toiseen lähetysyritykseen. Natalya taistelee ulos ja vetää hänet renkaasta. Natalya kääntyy barrikaadiin ja alkaa hyökkää jalkaa vastaan. Natalya saa Lynchin renkaaseen ja potkaisee jalan. Natalya työskentelee jalan yli ja osuu napsahduksella köysiin. Natalya vie hänet alas ja kuristaa köysillä. Lynch alkaa taistella takaisin ja lyö ja polvistaa Nataljaa. Lynch limppää nurkkaan, mutta Natalya pudottaa hänet esiliinalle. Natalya estää potkun ja osuu lohikäärmeruuvilla köysiin. Natalya lähettää olkapäänsä ensin rengaspylvääseen ja menee toiseen köyteen soveltaaksesi Sharpshooteria kääntönippoihin! Ilmeisesti jos Lynch huijaa tänne, vaikka köysissä on, Natalya voittaa. Lopulta Natalya päästää irti, ja Lynch putoaa lattialle.

Lynch vetää Nataljan nopeasti kommenttipöytään ennen lähettämistä olkapäällään teräsportaisiin. Lynch saa hänet renkaaseen ja menee yläköyteen, mutta Natalya katkaisee hänet ja osuu superpleksiin. Molemmat naiset ovat alhaalla. Natalya nousee pian jaloilleen, mutta Lynch potkaisee hänet pois. Natalya saappaaa kasvot, astuu hänen päälleen ja menee kohti matalaa pudotusta, mutta Lynch pyyhkäisee jalat. Sitten Lynch soveltaa Natalyan Sharpshooteria häneen! Yleisö on tekemässä. Natalya huutaa tuskasta. Natalya indeksoi nurkkaan ja vierittää ruiskuttaakseen Lynchin kääntösolkoihin.

Joukko laulaa: “Tämä on mahtavaa!” Lynch menee ponnahduslaudan potkuksi, mutta Natalya vetää kiihkeästi köysistään. Sitten Natalya hakee Lynchin Dis-Arm-Her -tapahtumaa! Lynch käy läpi, mutta Natalya pitää sen voimassa. Lynch taistelee, mutta Natalya siirtyy Sharpshooteriin! Yleisö on jaloillaan. Lynch indeksoi alaköyteen, mutta Natalyan ei tarvitse päästää irti. Lynch vetää itsensä puolet renkaasta. Natalya vetää hänet takaisin sisään ja menee toisen Sharpshooterin luo, mutta Lynch vie hänet alas ja asettaa Dis-Arm-Herin! Lynch vääntää käsivarsia vasten kulmassa. Natalya huutaa tuskasta ja lopulta huutaa ulos.

Voittaja lähettämisellä ja edelleen RAW-naisten mestari: Becky Lynch

Kayla Braxton on taustalla WWE: n Famer Hall Trish Stratuksen kanssa. Stratus sanoo, että Charlotte Flairilla ei ole aavistustakaan siitä, kuinka onnekas hän on joku hänen kaltaistaan ​​tiensä suuntaan. Stratus todistaa olevansa Queensin kuningatar.

Videopaketti: Goldberg vs. Dolph Ziggler

Dolph Ziggler tekee sisäänkäynnin. Ziggler sanoo olevansa paras tapa, joka WWE: lle on koskaan tapahtunut. Ziggler sanoo olevansa paras tapa, joka on koskaan tapahtunut professional-painiille. Olemme kaikki nähneet sen aikaisemmin: legendat tulevat ja legendat menevät, mutta vanha DZ on aina täällä varastamassa pirun showa. Ziggler sanoo, että me kaikki tiedämme, että Goldberg ei ole taipuvainen ilmoittautumaan otteluihin. Tiedämme myös, että Goldberg pelkää Ziggleriä.

Goldbergin musiikki katkaisee hänet, ja hän tekee legendaarisen sisäänkäynnin nimensä LOUD-lauluihin. Goldbergilla on kaikki pyro-ammutuksensa tänä iltana.

Dolph Ziggler vs. Goldberg

Soittokello soi, ja väkijoukko laulaa ÄÄNELLISESTI ”Goldbergia”. Goldberg katselee yleisöä. Ne kiertävät renkaan ennen kuin he menevät kasvokkain. Goldberg kokoaa hänet, ja Ziggler tainnuttaa hänet superkickillä yhdeksi laskuksi! Ziggler odottaa hänen nousevan ylös ja osuu toiseen tremendous potkuun, mutta Goldberg potkaisee jälleen kerran. Ziggler syyttää … mutta Goldberg MURDERS häntä keihään! Goldberg saa väkijoukon liikkeelle, ja he alkavat äänekkäästi laulaa hänen nimeään. Goldberg yhdistää Jackhammerin voittoon!

Voittaja Pinfall: Goldberg

Goldberg juhlii ja nousee rampilla. Ziggler tarttuu mikrofoniin ja sanoo, että Goldberg lyö häntä kuin pieni vauva. Ziggler sanoo, että Goldberg ei ole tarpeeksi mies taistelemaan häntä vastaan. Goldberg palaa takaisin kehään ja Ziggler kamppailee päästäkseen ylös. Goldberg tappaa hänet toisella keihällä! Ziggler kirjoittaa tuskasta ympäriinsä kun Goldberg juhlii.

Goldberg menee taaksepäin, mutta Ziggler vaatii toisen mikrofonin. Ziggler sanoo Goldbergille, että kuka tahansa voi onneksi kahdesti. Ziggler sanoo, että Goldbergillä ei ole palloja kohdata häntä ihmisestä toiseen. Goldberg ei koskaan tehnyt. Siksi Goldberg on nauraa tässä liiketoiminnassa ja Ziggler on paras. Ziggleriä ei koskaan voiteta, eikä hän koskaan jää alas.

Goldbergin musiikkihitit isoon vastaanottoon. Goldberg palaa renkaaseen. Goldberg haistaa mikrofonin Zigglerin kädestä, auttaa häntä ylöspäin, katsoo häneen sääli ja teeskentelee kävelevänsä pois. Sitten Goldberg kääntää hänet ehdottomasti ulos toisella keihällä!

WWE-mestari Kofi Kingston on takana taustalla Smackdown Tag -joukkueen mestarien uuden päivän kanssa. Massive E ja Xavier Woods esittelevät Draken … mutta se ei ole Draken Toronton muusikko / näyttelijä. Se on Drake Maverick. Maverick tekee ontuvan räppäämisen ja tajuaa sitten, että he huijasivat häntä ajattelemaan, että R-totuus on täällä. Maverick lähtee. Kingston sanoo aikovansa todistaa Randy Ortonille tänä iltana, ettei häntä voida pitää alas, riippumatta siitä.

Videopaketti: WWE Yhdysvaltain mestaruus

He näyttävät kansainvälisiä ilmoittautumisjoukkueita. R-totuus ja Carmella on naamioitu yhdeksi kommenttiryhmistä. Drake Maverick tulee etsimään heitä.

Yhdysvaltain mestaruus
Ricochet vs. AJ Types (c) OC: llä

Ricochet pukeutuu sukkahousuihin kuten tumma Spiderman. Soittokello soi, ja Types menee hyökkäykseen, mutta Ricochet estää sen. Ricochet lähettää hänet nurkkaan, mutta Types vie itsensä köysien läpi. Ricochet lyö hänet lattialle ja huijaa käännöksen The OC: lle. Ricochet astuu sitten OC: n harteille ja osuu Stylesiin lentävällä hurrikaanalla. Ricochet saa hänet renkaaseen, ja Types potkaisee jalat ulos. Tyylit toimivat jalan yli, mutta Ricochet käsivarsi asettaa hänet takaisin. Tyylit potkaisevat jalat nopeasti hänestä. Tyylit toimivat jalassa ja iskevät polven mattoon. Tyylit venyvät polvirenkaissa. Ricochet lyö hänet, mutta Types ankka enzuigiri. Ricochet vie hänet lopulta potkuun päähän. Ricochet lyö takaisin Stylesiin, mutta Types pysäyttää ruoskan. Ricochet osuu mukavaan pääleikkuriin. Types pudottaa hänet nopeasti esiliinalle, mutta Ricochet potkaisee hänet kasvoihin. Ricochet osuu ponnahduslautaan toisella jalalla yhdistääkseen pyykkinarulla lähellä olevaa syksyä. Ricochet vaihtaa tyylit pois ja osuu kaulansuojaan. Ricochet seuraa seuraamalla seisovaa ammuntatähteen puristusta lähellä pudotusta. Ricochet kiertää häntä kahden laskennan. Tyylit nopeasti pilkkovat polven ja vievät Ricochetin alas.

Tyylit koputtavat Ricochetin renkaasta ja osuvat kurjaan baseball-diaan. Types saa hänet renkaaseen ja menee pommiin, mutta Ricochet karkaa. Types onnistuu tekemään paluun ushigoroshilla lähellä syksyä. Types tarttuu häneen, mutta Ricochet taklaa hänet nurkkaan. Ricochet pudottaa Stylesin esiliinalle, mutta Types pääsee nopeasti sisään. Ricochet koputtaa hänet nopeasti takaisin ja osuu enzuigiriin lähellä pudotusta. Ricochet tarttuu polveen tuskissa. Types vie hänet pian ja soveltaa vasikanmurskainta. Ricochet onnistuu vääntyä ja soveltaa Anacondan varajohtajaa. Tyylit torjuvat, ja molemmat miehet ovat alhaalla. Ricochet osuu pohjoisvalojen yläosaan ennen kuin lyö korkkiruuvin aivoriihiä lähellä olevaa syksyä. Ricochet asettaa tyylit ylös, mutta Luke Gallows tarttuu jalkaan. Ricochet lyö häntä kuuviivoilla pois toisesta köydestä lattialle. Ricochet menee yläköyden päälle, mutta Types haaraa hänet sinne. Ricochet torjuu hänet ja super potkaisee Karl Andersonin. Ricochet menee Phoenix Splashille … mutta Types tarttuu häneen ja muuttaa sen Types Clash -peliin voittoa varten! Vau!

Voittaja ja edelleen Yhdysvaltain mestari: AJ Types

Types käskee OC: tä hyökätä Ricochettiin. Gallows ja Anderson osuivat Magic Killeriin Ricochettiin. Sitten OC poseeraa kehässä.

NXT Tag Staff -mestarit Streetin voitot ovat takana. Montez Ford kertoo, että tämä on heidän ensimmäinen SummerSlam. He laittivat Goldbergin yli. Angelo Dawkins kiinnittää sitten huomiota Toronton mestariin. Dawkins puhuu Nikki Crossin pitämisestä WWE Ladies's Tag Workforce Championship -mestaruuskilpailuissa Kickoff Showssa. Dawkins sanoo sitten sosiaalisen mediansa käsittelevän Crossin ottamaan yhteyttä häneen. “Luontopoika” Ric Flair kävelee ylöspäin ja The Road Income kääntyy ulos. Flair tanssii heidän ympärillään.

Smackdown Ladies's Championship
Ember Moon vs. Bayley (c)

Ring-esittelyjen aikana Bayley sai erittäin haalean vastauksen.

Kello soi ja Bayley osui. joitain headlock-yritysostoja. Moon tulee ulos ja osuu potkuihin puoliväliin. Bayley sivuuttaa hänet nopeasti ja palauttaa sivutukon. Bayley lähettää hänet nurkkaan ja osuu juoksuvaan linjaan. Bayley tukee, mutta Moon seuraa häntä pyykkinarulla. Kuu osuu kädenjälkeen lumivyöryyn nurkkaan ja iskee pois puolivälissä. Moon pudottaa hänet ja poimii kahden laskun. Kuu soveltaa keulan ja nuolen alistusta. Bayley nousee ulos ja sivuuttaa ponnahduslautan ristikorin. Bayley osuu juokseviin pyykkinarinoihin kahden laskennan perusteella. Bayley osuu (eräänlaiseen) köysirunkoiseen supleksiin kahden kertaluettelon kohdalla. Yleisö on hiljainen toista ottelua peräkkäin. Bayley painaa Kuun alas, mutta Moon potkaisee hänet pois. Moon pudottaa Bayleyn esiliinalle ja vie hänet alas. Bayley yrittää vetää hänet pois renkaasta, mutta Moon taistelee häntä vastaan. Bayley potkaisee hänet sitten kasvoihin. Bayley napsauttaa Kuun pois kääntyvistä lukkoista ja laittaa hänet suruun. Bayley lyö sitten kyynärpisaran kahden laskun kohdalla. Bayley käyttää muunnettua Bostonin rapua, mutta Kuu pääsee ulos. Moon välttää Bayleyn iskuja ja vie hänet alas. Bayley rullaa renkaasta toipuakseen. Moon saa hänet renkaaseen ja yläköyteen ennen kuin osuu ylimmän köyden hurrikaaniin. Kuu osuu kaksinkertaiseen polvilakkoon lähellä pudotusta.

Moon taistelee Bayley-To-Bellystä, mutta Bayley saapuu pian takaisin. Bayley menee yläköyden päälle, mutta Moon vetää hänet pois. He osuivat voimakkaasti pommiin lähellä pudotusta. Bayley tarttuu nilkkaan, jotta Moon ei menisi nurkkaan. Moon lyö häntä kasvoihin ja menee yläköyden päälle. Bayley katkaisee hänet ja osuu Bayley-To-Bellyyn ylhäältä köydeltä voittoa varten.

Voittaja ja silti Smackdown-naisten mestari: Bayley

Videopaketti: Shane McMahon vs. Kevin Owens

Jos Kevin Owens häviää. , hän lopettaa WWE: n
Shane McMahon vs. Kevin Owens

LOUD “Kevin Owens” laulut. Shane McMahon menee ulos ja tarttuu mikrofoniin. McMahon sanoo varmistaakseen, että tämä on reilu kilpailu ja että sitä kutsutaan heti alaspäin, hän haluaa esitellä erikoisvieraiden valvojan Eliasin. Elias juoksee alas erotuomarin paidan rengaspuolelle.

Soittokello soi ja McMahon poistui kehästä ja piiloutui Elian taakse. Owens menee ulos ja neuvottelee roskasta Eliaksen kanssa. Owens pääsee renkaaseen ennen kuin hänet lasketaan. McMahon taas poistuu kehästä. Owens jahtaa häntä, ja Elias laukaisee hänet renkaan luona. Owens saa taas Eliasin kasvot. Owens pääsee renkaaseen kahdeksan pelaajan lukumäärällä. McMahon lyö ja polvistuu Owensiin nurkassa. Owens kääntää hänet ympäri ja lyö pois McMahonista. Owens iskee hänet kasvoihin ja vie hänet alas. Owens murskaa hänet kanuunalla kulmassa ja yleisö purkaa! Owens pyykkinaru McMahon pois kehästä ja menee plancha, mutta Elias pääsee heidän tapaan. Jos Owens lyö virkamiehenä toimivan Elian, hänet hylätään ja hänen uransa päättyy. McMahon kääntää hänet sitten esiliinalta barrikaadiin! Owens palaa takaisin ennen kuin hänet lasketaan.

McMahon lyö Owensissa, mutta Owens taistelee takaisin. McMahon polvistaa häntä kiihkeästi puolivälissä ja iskee sivuttain Venäjän Leg-pyyhkäisyn. Yleisö laulaa “Et voi paini” McMahonissa. Owens alkaa lyödä taaksepäin Shanessa. McMahon hyppää hänet ja osuu DDT: hen lähellä pudotusta. McMahon jatkaa Owensin lakkoa ja menee Sharpshooteriin. Owens tulee ulos ja osuu McMahoniin istuvalla pommilla. Elias asettuu esiliinalle häiritsemään erotuomaria. Owens huutaa Eliasissa.

Owens lyö pois McMahonista. Elias liu'uttaa tuolin renkaaseen, mutta Owens nostaa sen. McMahon uskaltaa Owensia lyödä häntä tietäen, että se aiheuttaa oikeudenmenetyksen. McMahon läpäisee hänet kasvoihin yrittääkseen houkutella häntä. Owens heittää tuolin alas ja huutaa Eliasille. McMahon menee lyömään Owensia takaa, mutta Owens siirtyy ja Elias osuu. Owens osuu superkenttään McMahoniin. Owens osuu sentonipommiin ennen kuin lyö sammakko-roiskeita… mutta Elias vetää erotuomarin kehästä! Owens vie Elian ja erotuomarin ulos summersault planchalla!

Yleisö menee hulluksi. Owens menee renkaaseen ja tarttuu terästuoliin, mutta Elias vetää Owensin renkaasta. Owens työntää Eliasin pois ja lyö hänet kiihkeästi terätuolilla. Owens tulee renkaaseen ja nostaa tuolin, mutta erotuomari tulee ja sanoo Owensin tekemättä sitä. Tuomari ottaa tuolin ja heittää sen ulos. Kun hän tekee niin, Owens matala puhaltaa McMahonia valtavaan popiin! Owens seuraa tainnutusta voitolla! Owens saa pitää työnsä.

Voittaja: Pinfall: Kevin Owens

Videopaketti: Buddy Murphy syyttää Rowania siitä, että hän yrittää ottaa pois Rooman valtakunnan.

SummerSlam Kickoff -näyttelyn kohokohdat näytetään.

Charlotte Flair vs. Trish Stratus

Soittokello soi ja he tuijottavat toisiaan. Aptitude lähestyy häntä ja tornit Stratuksen yli. Ne kiertävät renkaan ja lukittuvat. Flair pakottaa hänet köysiin ja ajaa hänet. He lukittuvat, ja Flair kiinnittää hänet nurkkaan ennen nauraa hänelle. Stratus potkaisee selänsä ja osuu Thesz Pressiin. Stratus osuu kiertävään käsivarteen, ennen kuin lyö lautapään pään ja leikkurin haltuunottoa. Stratus osuu jälleen päänleikkurin haltuunottoon, ja Flair tainnuttaa nurkkaan. Stratus poseeraa, ja väkijoukot laulavat: “Sait silti!” Stratus näyttää erittäin tyytyväiseltä.

Aptitude potkaisee Stratuksen ja menee pommiin, mutta Stratus taistelee ja lähettää Flairin ulos. Stratus osuu Thesziin Paina esiliina pois ja lyö hänet. Stratus tarttuu hiuksiin ja kiipeää portaita, mutta Flair pyyhkäisee jalat. Stratus osuu portaat eteenpäin. Flair kiusaa yleisöä ja sanoo, että tämä on helppoa. Flair saa Stratuksen renkaaseen, mutta hän vetää hänet nopeasti takaisin ja lähettää barrikadiin. Flair asettaa Stratuksen renkaaseen ja potkee ​​hänet kylkiluihin. Aptitude venyttää Stratuksen ulos ennen kuin venyttää häntä köysiin. Flair menee takana ylimääräiseksi, mutta Stratus muuttuu roiskeeksi lähellä pudotusta. Flair vie heti takaisin. Aptitude lyö häntä, mutta Stratus lyö villisesti takaisin häneen. Aptitude torjuu hänet ja asettaa hänelle esiliinan. Flair yhdistyy isolla tavaratilalla, ja Stratus putoaa esiliinalta tasaiselle takapuolelle lattialle! Aptitude pilkkaa Stratusta, mutta Stratus saa sisään ennen kuin hänet lasketaan pois. Flair menee kuuhun, mutta Stratus liikkuu. Stratus osuu sitten käänteiseen STO: seen. Stratus saa hänet jaloilleen ja pilkkoa pois rinnassa. Stratus antaa "WOO": n ja pilkkoa hänet uudestaan. Tila menee kulmaan Stratusfääriin, mutta Flair vetää hänet ylös. Flair menee voimapommin jälkeen toisesta köydestä, mutta Stratus laskee superhurrikrannaan lähellä olevaa laskua!

Stratus nousee jalkoihinsa ja Flair vie hänet alas pahalla isolla saapolla lähellä pudotusta. Flair alkaa työskennellä polvessa ja menee Figure Four Leglock -sarjaan, mutta Stratus laskee roll-upiin kahden laskennan. Sitten Stratus vie hänet alas ja soveltaa Kuvio Neljä Leglock -tyyliä Flairiin ennen siirtymistä Kuva Kahdeksan! Yleisö on LOUD tästä. Flair huutaa tuskasta, mutta lopulta hän pääsee alaköyteen. Stratus lähestyy häntä, mutta Flair potkaisee hänet polveen.

Yleisö laulaa: "Tämä on mahtavaa." Flair lataa, mutta Stratus sivuuttaa hänet ja osuu Stratusfactioniin … mutta Aptitude potkaisee! Toinen ”Tämä on mahtava” laulama. He alkavat kauppaa chops polvillaan. Stratus yllättää hänet nokkanauhan tapilla lähellä pudotusta. Stratus välttää isoa saappaata ja osuu Chick Kickiin lähellä pudotusta. Stratus-koot Flair ylös, mutta Flair tainnuttaa hänet isolla saappaalla. Flair soveltaa kuvan neljää jalkalukkoa ennen kuin se muunnetaan kahdeksankuviseksi. Stratus huutaa tuskasta, eikä hänellä ole muuta vaihtoehtoa kuin lähettää!

Voittaja jättämällä: Charlotte Aptitude

Charlotte Aptitude juhlii ja menee takaisin. Trish Stratus nousee hitaasti jalkoihinsa, kun väkijoukko laulaa: ”Kiitos, Trish!” Stratus osoittaa rakkautensa väkijoukolle ja poseeraa kääntönauhoilla. Upea hetki ja äänekäs huokaus WWE: n Famer -halliin, jolla oli ehkä juuri viimeinen ottelu kotikaupungissaan.

Seth Rollins lämmittää taustalla, kun Bret “Hitman” Hart kättelee häntä. Hart sanoo katselevansa.

Videopaketti: WWE Championship

WWE Championship
Randy Orton vs. Kofi Kingston (c)

kello soi ja Orton antaa pilkkaavasti hänelle pannukakun. He ajavat toisiaan, ja Orton pakottaa hänet nurkkaan. Tuomari tukee niitä. Orton yrittää saada hänet erotetuksi virheen vuoksi. "Kofin tyhmä / Randy imee" -laula piristää. Orton lähettää hänet nurkkaan, mutta Kingston ponnahtaa ulos ja pyykkinarulla hänet alas. Kingston kaataa hänet nurkkaan. Orton kääntää ruoskan vastakkaiselle kulmalle, mutta Kingston skaalaa köydet ja osuu hyppäävän kirveskahvaan. Kingston lyö Ortonia nurkkaan, mutta Orton peukaloi silmää. Orton sivuuttaa hänet, mutta Kingston hyppää yläköyteen. Sitten Orton ajaa hänet pois yläkorvakkeelta barrikaadille. Orton hyökkää Kingstoniin renkaan ulkopuolella ja osuu kommenttipöydän takaosaan. Orton vierittää hänet renkaaseen lähellä pudotusta. Orton kompastaa hänet ja taipuu Kingstonin köysiin hiuksia käyttämällä. Orton heittää hänet renkaasta ja menee lähettämään hänet portaille. Kingston hyppää portaiden yli ja hyppää sitten lentävällä käsivarsilla. Kingston saa hänet renkaaseen, mutta Orton tulee pian ulos ja vie hänet alas. Sitten Orton antaa hänelle uuden selkärangan kommenttipöydälle. Orton leikkaa hänet ja vie hänet renkaaseen lähellä pudotusta. Orton vetää Kingstonin hiuksista. Orton menee superpleksille, mutta Kingston taistelee siitä. Orton peukuttaa häntä ja yrittää uudelleen, mutta Kingston taistelee hänet uudestaan. Orton putoaa matolle, ja Kingston hyppää ylemmältä köydeltä tornado DDT: llä lähellä pudotusta. Ortonilla näyttää olevan leikkaus otsaansa. Kingston pilkkoo Ortonin ennen kuin lyö pyykkinarulla. Kingston pudottaa sitten hänet alas ennen kuin lyö hyppäävää siimaa. Kingston seuraa Boom Dropilla ja alkaa puhua roskaa. Kingston perustaa ongelman paratiisissa, mutta Orton laskee tavaramerkkinsä takamurtajaan lähiaikoina. Orton menee ripustettavaan DDT: hen, mutta Kingston laskee takakappaleen pudotuksen. Kingston menee sitten yläköyteen ja osuu luottamus putoaa lattialle!

Kingston saa Ortonin renkaaseen ja menee yläköyden päälle. Kingston osuu mukavasta ristikehosta lähellä laskua. Kingston nostaa hänet ylös, mutta Orton heittää hänet pois. Kingston menee heilurille, mutta Orton estää sen ja osuu roikkuvaan DDT: ään! Orton näyttää ulos väkijoukosta ja putoaa alas vahtimaan Kingstonia. Orton asettuu RKO: lle, mutta Kingston laskee takalaskurin lähellä olevalle putoukselle. Kingston saa hänet kiinni heilurilla ja hyppää pois toisesta köydestä, mutta Orton lyö häntä RKO: lla tyhjästä! Orton makaa matolla nauraen. Kingston rullautuu hitaasti renkaasta tapin välttämiseksi.

Orton menee ulos haarukkaan Kingstonia. Kingstonin lapset tarkkailevat. Orton pilkkoo lapsia. Kingston raivistuu ja aloittaa villin puhkeamisen hänelle. Tuomari laskee heidät pois.

Double Count-Out

Kingston lyö Orton renkaan ympärille ja lähettää hänet teräsportaisiin. Yleisö huutaa: "Härkä!". Kingston tarttuu kendo-tikkuun ja surkelee kiihkeästi Ortonia uudestaan ​​ja uudestaan ​​sen kanssa. Kingston saa hänet renkaaseen ja jatkaa tikun murskaamista Ortonin selässä. Kingston odottaa nousevansa ja osuu suureen ongelmaan paratiisissa. Kingston poseeraa, mutta väkijoukko virittää häntä. Kingston siirtyy perheensä luo ja omaksuu heidät.

Videopaketti: ”The Fiend” Bray Wyatt vs. Finn Balor

Finn Balor vs. “The Fiend” Bray Wyatt

Kun Finn Balor on suorittanut sisäänkäynnin, Firefly Funhouse -musiikki soi. Sitten se katoaa. Titantronissa sanotaan: "Päästä hänet sisään." "The Fiend" Bray Wyatt on matkalla renkaaseen remixiksi hänen vanhasta teoksensa. Lyhtyssä on Bray Wyatt -pelko edessä, jotta se näyttäisi siltä, ​​että valo tulee ulos hänen groteski vääristyneestä suustaan. Tämä sisäänkäynti on uskomaton. Balor näyttää häiriintyneeltä.